C
o
n
t
a
c
t
Str Franceză, Nr. 38-42 || Splaiul Independenței, Nr. 2D, București, Romania 0040 314 335 335 / [email protected]
Networking în una dintre cele mai bune săli de evenimente de la Piața Unirii

Sala Paris este una dintre cele mai elegante săli de evenimente din zona Unirii

Respiră cultura locală

Vă întrebați ce se află în interiorul elegantelor muzee bucureștene? Ce comori culturale așteaptă să vă spună o poveste dincolo de zidurile impunătoare?

Viața de noapte

Descoperă Bucureștiul după lăsarea serii, când arhitectura orașului este pusă într-un con de umbră de către vitalitatea străzilor.

Recomandările Concorde

Descoperiți obiectivele turistice și culturale din Vechiul București, la pas! Dacă doriți să descoperiți toate punctele culturale din București, sunteți în locul potrivit. Hotel Concorde vă propune excursii de minimum 3 ore, pe jos, în compania echipei de ghizi.Tururile ghidate sunt disponibile în funcție de programul de vizitare al obiectivelor incluse în traseu. Citiți recomandările concierge-ului nostru care vă vor dezvălui farmecul capitalei.

La pas prin București
La pas prin București

Concierge-ul nostru recomandă: explorați orașul în stil Concorde! Ateneul Român, Palatul Parlamentului, Muzeul Satului. Sunt mereu fascinante, dar vizitați-le în stilul vostru.

Moștenirea epocii comuniste
Moștenirea epocii comuniste

Regimul comunist a lăsat urme adânci asupra orașului: unele sunt cicatrici, altele sunt mărturii vii ale istoriei recente.

sali evenimente unirea
Sala Bordeaux, ideală pentru evenimente sociale în zona Unirea

Sala Bordeaux una dintre cele mai atractive spații de evenimente din centrul capitalei. Descoperă-i avantajele!

Ești în plin centrul distracției!

Dimineți cu parfum interbelic, la o cafea și un croissant cald, pe Strada Franceză. Seri cu evenimente stradale, flașnetari, trubaduri, florărese cu cosuri pline, arome și influențe din lumea largă.