C
o
n
t
a
c
t
Str Franceză, Nr. 38-42 || Splaiul Independenței, Nr. 2D, București, Romania 0040 314 335 335 / reservations@hotelconcorde.ro

Interviu cu domnul Ran Filip

Domnul Ran Filip, Business Development Manager, cu care am avut plăcerea de a sta de vorbă despre experiența în ceea ce privește organizarea evenimentelor, ne-a povestit multe lucruri interesante si incitante.

 

  • Puteți să ne spuneți povestea hotelului și să ni-l descrieți în câteva cuvinte?

Ran Filip: Concorde Old Bucharest Hotel a început să funcționeze în luna iunie a anului 2017.
Compus dintr-un ansamblu de trei clădiri monument istoric, ce au fost demolate inițial, deoarece se aflau într-o stare avansată de degradare, fiind un real pericol pentru cei care tranzitau strada Franceză, și reconstruite apoi, respectând toate cerințele și planurile unor arhitecți talentați, se află pe strada Franceză din Centrul Vechi al Bucureștiului, punctul principal de atracție turistică și de afaceri din București.

Concorde Old Bucharest Hotel este un hotel boutique, de 4 stele, care oferă un spațiu extrem de primitor și de inedit totodată, fiind un amalgam de nou și vechi, o combinație reușită de modern și clasic, aflat la granița dintre clădirile istorice, construite în secolul al 19-lea și cele construite în perioada comunistă, cu un secol mai târziu. 
E fascinant să pătrunzi în hotel venind dinspre Palatul Parlamentului, o emblemă a comunismului din România și să ieși apoi pe cealaltă ușă, către strada Franceză, direct în mijlocul Centrului istoric. Impactul asupra oaspeților noștri este vizibil și ne bucură foarte mult, de fiecare dată.

Oaspetii noștri sunt diverși: turiști aflați în vacanță; persoane venite în România să își revadă familiile și locurile natale, să viziteze un oraș nou sau să revadă locuri dragi; cei care vin in interes de serviciu, în delegație sau la un eveniment business ce are loc în una din sălile de evenimente ale hotelului. Fiecare tip de client găsește la noi căldură, liniște și o ambianță plăcută.

O categorie de clienți foarte importantă pentru noi o reprezintă organizatorii și participanții la evenimente corporate și sociale, care aleg acest hotel pentru pozitia sa foarte centrală, pentru frumusețea imobilului și pentru atmosfera specială pe care o oferă sălile noastre de evenimente.

 

Un hotel central, cu experiență în organizarea evenimentelor business și sociale

 

Am încercat să aflăm de ce acest hotel este una dintre cele mai bune opțiuni pe care un organizator de evenimente le are la dispoziție atunci când este în căutarea unei săli de evenimente din zona Piata Unirii și a Centrului istoric din capitală:

 

  • Din momentul inaugurării hotelului și până în prezent, aici au avut loc mai multe evenimente. Care a fost natura lor și care a fost rezultatul acestor experiențe?

RF: De la inaugurarea sălilor de evenimente în iunie 2018, Concorde Old Bucharest Hotel a găzduit evenimente business, dar și sociale. De la conferințe, la petreceri corporate, toate evenimentele organizate la noi au fost de succes, iar datorită acestui lucru, clienții au revenit la noi și cu alte ocazii pentru organizarea unor noi evenimente. 

 

  • Ce avantaje credeți că deține Concorde Old Bucharest Hotel față de alte hoteluri în ceea ce privește organizarea evenimentelor business sau sociale?

RF: Poziționarea in Piata Unirii, chiar în Centrul istoric, în apropiere de faimoasele fântâni arteziene illuminate, construite în vremea comunismului, a Palatului Parlamentului, a numeroase cluburi, restaurante, centre comerciale, instituții, bănci, parcuri, este un avantaj substanțial pentru Hotelul Concorde Old Bucharest. 

Dispunem de două săli de evenimente: Sala Paris și Sala Bordeaux. 
Sala Paris este ideală pentru evenimente corporate și sociale și are un design elegant, în stil neoclasic, care crează o atmosferă distinsă pentru conferințele, workshopurile sau evenimentele private care au loc aici. 

Sala Bordeaux este dedicată evenimentelor sociale sau chiar artistice. Atmosfera boemă, cu personalitate a sălii Bordeaux, te duce cu gândul la cramele de vin sau la atelierele și galeriile de artă. Aici simți atmosfera încântător de autentică a Centrului Vechi.
Ambele săli de evenimente ale hotelului, aproape de Piata Unirii, reprezintă o alegere de care un organizator de evenimente va fi pe deplin mulțumit.

Trebuie să menționez și faptul că la Concorde Old Bucharest Hotel sunt 38 de camere moderne și confortabile. Aici este cazarea perfectă pentru cei sosiți la București pentru un eveniment, fie el business sau social! 

Facilități precum WI-Fi gratuit, televizor Smart, saltele cu spumă de memorie, perne și lenjerie de pat din materiale antialergice și sistemele de climatizare fac ca sejurul să fie unul caracterizat de confort, relaxare și stil. După o zi aglomerată, încărcată cu evenimente, o noapte petrecută în una dintre camerele acestui hotel de 4 stele va aduce o binemeritată stare de învigorare.

 

  • Ce fel de companii aleg de obicei Concorde Old Bucharest Hotel pentru un eveniment de afaceri?

RF: Din experiența de până acum, putem spune ca domeniile de activitate ale oaspeților noștri au fost diverse: de la companii de asigurări și bănci, la companii tech și chiar și ONG-uri. Colaborarea cu aceștia a fost una bună, iar clienții au revenit la Concorde Old Bucharest Hotel pentru organizarea mai multor evenimente. 

 

  • Ați întâmpinat vreodată probleme tehnice în timpul desfășurării unui eveniment business sau social? 

RF: Până acum nu am avut vreo problemă tehnică pe parcursul desfășurării evenimentelor, deoarece deținem aparatură de ultimă generație și obișnuim să facem două probe tehnice, cu 24 de ore înainte de eveniment, și încă una în ziua evenimentului.

 

  • Cum pot fi rezolvate eventualele probleme, astfel incat sa nu fie perturbată desfășurarea evenimentului?

RF: Avem o echipă de profesioniști care pot rezolva pe loc problemele de natură tehnică.

 

  • Care sunt modalitățile de a ajunge la hotel într-o zi cu trafic rutier aglomerat și ce soluții de parcare avem la dispoziție atunci când venim la Concorde Old Bucharest Hotel?

RF: Hotelul se află la o distanță de 5 minute de mers pe jos față de stații de autobuz sau tramvai, precum și față de gura de metrou Piața Unirii. 
Concorde Old Bucharest Hotel are o parcare proprie, iar locurile pot fi rezervate. În apropierea hotelului se află alte parcări private. 

 

  • Care sunt cele mai des întâlnite evenimente care au loc la Concorde Old Bucharest Hotel?

RF: Cel mai des primim cereri pentru organizarea conferințelor, dar avem și cereri pentru workshopuri și chiar și evenimente de networking.

 

  • Aveți meniuri speciale pentru evenimentele business? Organizați și coffee breaks?

RF: Bineînțeles. Avem o varietate de meniuri și organizăm coffee breaks care sunt pe gustul clienților noștri.

 

  • În încheiere, aveți un sfat pentru organizatorii de evenimente?

RF: Este foarte important să cunoască nevoile și obiectivele clientului pentru care lucrează și să știe tot ce este necesar pentru organizarea evenimentului pe care aceștia și-l doresc. Trebuie să fie în permanență la curent cu felul în care se desfășoară lucrurile înaintea evenimentului, dar și pe parcursul acestuia, în cazul în care se ivesc schimbări de ultim moment, cerințe speciale sau situații care trebuie soluționate pe loc. 
Cu alte cuvinte, este necesară o pregătire temeinică a planului de acțiune, inspirație și răbdare, iar lucrurile vor decurge fără probleme. Și nu în ultimul rând, să nu facă rabat la calitatea serviciilor de care au nevoie - acest lucru este valabil atât pentru aparatura multimedia din sălile de evenimente, cât și pentru mâncarea și băuturile servite. Întotdeauna, pentru a avea un eveniment reușit, este recomandat să se aleagă calitatea.

Atunci când apelați la Concorde Old Bucharest Hotel, echipa noastră de profesioniști, tot staff-ul hotelului care vine în contact direct cu oaspeții, cât și restul staff-ul care nu se vede, dar lucrează neîncetat pentru ca toate rotițele să se învârtă cum trebuie,  spațiile cochete, amenajate după dorințele clientului nostru, garantează reușita evenimentului. 

Primim solicitări la următoarele coordonate:

www.hotelconcorde.ro

 

Abonați-vă la newsletter pentru a afla ultimele noutăți și oferte de la Hotel Concorde!
Abonează-te