C
o
n
t
a
c
t
Str Franceză, Nr. 38-42 || Splaiul Independenței, Nr. 2D, București, Romania 0040 314 335 335 / [email protected]

Evenimente corporate la Concorde Old Bucharest Hotel

Sala Paris de la Concorde Old Bucharest Hotel este una dintre cele două săli de evenimente de la Unirea care poate găzdui evenimente business cu succes. Situată în incinta Concorde Old Bucharest Hotel, Paris este o sală decorată în stil neoclasic, creând o atmosferă plină de rafinament, potrivită pentru evenimente corporate de dimensiuni mici spre medii.

Spațiul sălii Paris are o capacitate de până la 100 de invitați, atunci când evenimentul necesită un aranjament al scaunelor în stil ”teatru”, iar aranjamentele tip boardroom sau U-shape limitează capacitatea sălii la 30 de invitați. Versatilitatea acestei săli de evenimente din zona Unirea o face să fie un loc propice pentru o multitudine de evenimente, preponderent business, dar și sociale.

Tehnologia de ultimă generație a aparaturii din sala Paris Concorde Old Bucharest Hotel asigură desfășurarea fără cusur a prezentărilor, seminariilor și conferințelor care au loc aici. Un monitor LCD de 207 centimetri, proiectorul video, flipchartul, microfoanele, sistemul audio de cea mai înaltă calitate și internetul wireless de mare viteză garantează o bună desfășurare a evenimentelor și un public antrenat în discuțiile ce au loc aici. Consultă broșura noastră pentru a descoperi toate atuurile de care beneficiezi atunci când alegi sala Paris a Concorde Old Bucharest Hotel pentru evenimentele tale!

 

Sala Paris, printre cele mai potrivite săli de evenimente corporate din zona Unirea

 

Zona centrală în care se află sala Paris reprezintă, de asemenea, un alt avantaj. Situarea sălii de evenimente la piața Unirea din Capitală garantează accesul simplu și rapid a invitaților la evenimentul business pe care îl organizezi. Mai multe mijloace de transport în comun, precum două magistrale de metrou, autobuze, tramvaie dar și stațiile de taxi din zonă fac ca accesul să fie unul rapid și facil. Odată cu rezervarea sălii, se poate aranja și transportul spre sau de la aeroport la Concorde Old Bucharest Hotel, fiind astfel un loc perfect și pentru organizarea evenimentelor de business pentru cei sosiți în capitala României în delegație de serviciu.

Întâlnirile de afaceri, workshopurile și conferințele se desfășoară fără nicio problemă în sala Paris, în vecinătatea căreia se află cele mai importante instituții bancare din București și din țară.

Lumina naturală din sală și stilul neoclasic care caracterizează sala Paris creează o atmosferă plăcută, confortabilă și, îndrăznim să spunem, un cadru fotogenic pentru acele întruniri de afaceri pline de succes, care se cer a fi imortalizate în fotografii. Cu siguranță, sala Paris este una dintre cele mai ofertante  săli de evenimente de la Unirea, tocmai datorită situării avatajoase, dar și a serviciilor și facilităților de 4 stele.

Persoanele din afara orașului care vin aici pentru un eveniment corporate pot opta și pentru cazare, căci cele 38 de camere și apartamente ale hotelului de 4 stele din centrul Bucureștiului sunt cazarea perfectă pentru oricine își dorește să petreacă o noapte în confort și răsfăț.

Nu ezita să ceri o ofertă atunci când plănuiești evenimente business - sala Paris din centrul Capitalei ar putea fi o sală pe care întreaga ta echipă să o aprecieze sincer.

 

Abonați-vă la newsletter pentru a afla ultimele noutăți și oferte de la Hotel Concorde!
Abonează-te