C
o
n
t
a
c
t
Str Franceză, Nr. 38-42 || Splaiul Independenței, Nr. 2D, București, Romania 0040 314 335 335 / reservations@hotelconcorde.ro

Cum să alegi sala de evenimente potrivită

Când organizezi un eveniment, te confrunți cu multe decizii, algerea locației fiind cea care va avea cel mai mare impact asupra evenimentului tău. Data, opțiunile de catering și experiența plăcută de care trebuie să aibă parte invitații… toate acestea sunt în mare parte influențate de locația pe care o alegi. Este foarte important să vizitezi sala de evenimente, dacă este prima data când dorești să organizezi un eveniment în respectivă locație. Numai la față locului și discutând detaliat cu personalul specializat poți luă decizia optimă pentru organizarea evenimentului tău.

Odată ce ai bugetul, mărimea aproximativă a evenimentului și cerințele pe care trebuie să le întrunească locația, poți începe căutările. Și, cum se spune, cu cât mai devreme, cu atât mai bine.

Concorde Old Bucharest Hotel este un hotel de 4 stele, inaugurat recent, situat în inima Bucureștiului. Cele două săli de evenimente, Paris și Bordeaux, sunt ideale pentru diverse tipuri de întruniri, din mai multe puncte de vedere.  

În primul rând, localizarea lor: trebuie să vizezi o locație la care invitații să aibă acces facil din cât mai multe părți ale orașului. Concorde Old Bucharest Hotel este situat la intersecția dintre Splaiul Independenței și Stradă Franceză, în zonă Pieței Unirii, ceea ce îl face extrem de accesibil pentru invitați, fiind în apropierea metroului și a multor linii de transport în comun de suprafață. În plus, pentru cei care doresc să vina la eveniment cu autoturismele, există suficiente locuri de parcare, la hotel și în proximitate, desigur în limită disponibilității.  

Un alt aspect deosebit de important de luat în considerare îl reprezintă, desigur, capacitatea sălii de evenimente. Apoi, ambianță reprezintă un factor principal, așa încât ia în considerare atât stilul, cât și arhitectură originală a sălii și decorurile. Concorde Old Bucharest Hotel dispune de două săli de evenimente, diferite că stil și capacitate, care permit organizarea diverselor tipuri de eveniment.   

Sala Paris, un spațiu elegant, modern și versatil, aflată la parterul Concorde Old Bucharest Hotel, are o capacitate maximă de 100 de persoane în stil teatru, 60 în stil banchet, 36 cabaret, 30 în stil U-shape sau careu. În cazul unei recepții, sală Paris poate găzdui până la 72 de persoane. Decorata în stil neoclasic, atmosferă caldă și relaxată care te întâmpina aici este garanția faptului că oaspeții tăi vor petrece clipe frumoase, neuitat.

Situată la subsol, sală Bordeaux, cu stilul sau boem și original, este perfectă pentru evenimente stilate precum vernisaje de artă, lansări de produs, concerte acustice, degustări de vin, spectacole de teatru. Capacitatea sălii Bordeaux este de 55 de locuri în stil cabaret, 42 în stil teatru, 32 U-shape sau 28 tip careu. În cazul unei recepții, spațiul este suficient de generos pentru 90 de persoane, iar dacă dorești să organizezi o expoziție, sală Bordeaux poate găzdui până la100 de persoane.

"Colaborarea și comunicarea cu personalul hotelului au fost eficiente încă de la primul apel telefonic. Curățenia și grijă detaliilor, calitatea serviciilor, atitudinea deschisă și parcarea disponibilă la locatiei, sunt doar câteva dintre avantajele care ne-au adus un plus în organizarea unei expoziții de artă unice. Mulțumim." (ArtFirst)

 

Recomdandări pentru sala de evenimente

 

Este recomandat să vizitezi locația înainte de a te decide unde îți vei organiza evenimentul. Ambianță reprezintă un factor deosebit de important în această privință. Ia în considerare atât stilul, cât și arhitectură originală a sălii și decorurile. Cu un design în stil neoclasic, sală Paris are o atmosferă care invită la dialog, la schimb de idei și de experiențe, fiind un spațiu elegant, modern și versatil. Sală Bordeaux are un stil boem și original, fiind potrivită pentru evenimente sociale precum cocktailuri, expoziții de artă, degustări, lansări de produse.  

  

Colaborând cu cei mai experimentați furnizori de catering, Concorde Old Bucharest Hotel pune la dispoziția oaspeților un meniu diversificat și în permanență alcătuit din ingrediente premium. Coffee break, brunch, prânz sau cină, pentru fiecare există mai multe opțiuni dintre care poți alege. În cazul în care dorești, echipa poate crea chiar și un meniu personalizat, conform preferințelor și necesităților tale.

În ceea ce privește dotările tehnice, sala Paris dispune de sistem audio de înaltă calitate, microfoane, monitor LCD cu diagonala de 207 cm, proiector video și pointer cu laser, sistem Click share, Wi-Fi de mare viteză, flipchart și accesorii, sistem de climatizare, scenă pentru speaker, lumină naturală, aer condiționat.

Sala Bordeaux este situată la demisolul hotelului și dispune de facilități ca: proiector video și pointer cu laser, Wi-Fi de mare viteză, flipchart și accesorii, sistem de climatizare.

Alte criterii importante de selecție a locației pentru evenimentul tău sunt raportul dintre calitatea serviciilor oferite și pret, dar și disponibilitatea sălii dorite pentru data respectivă.

Știm, trebuie să ai în vedere o multitudine de aspecte atunci când alegi locația pentru evenimentul tău. Dacă cele enumerate anterior au început deja să îți dea dureri de cap, totuși nu intra în panică. Vino să vizitezi Concorde Old Bucharest Hotel! Îți vom crea un pachet unic pentru evenimentul tău, garantându-ți succesul.

Cere o ofertă online, completând formularul!

 

Abonați-vă la newsletter pentru a afla ultimele noutăți și oferte de la Hotel Concorde!
Abonează-te