C
o
n
t
a
c
t
Str Franceză, Nr. 38-42 || Splaiul Independenței, Nr. 2D, București, Romania 0040 314 335 335 / [email protected]

Rezervă-ți camera la unul dintre cele mai noi hoteluri din București în Centrul Vechi

Hotelurile din București în Centrul Vechi sunt cea mai bună cazare pentru toți turiștii care vin în Capitală pentru o excursie plină de distracție. Centrul vechi este unul dintre cele mai animate locuri în majoritatea orașelor, fiind adesea o zonă plină cu restaurante, cafenele și clădiri istorice. Zona Centruluil Vechi din București se află chiar în inima orașului, între două stații importante de metrou, Universitate și Unirea. Aici se află Concorde Old Bucharest Hotel, pe una dintre cele mai vechi străzi din București. Suntem mândri să spunem că aceasta este o opțiune excelentă atunci când alegi un hotel central în București, datorită locației sale minunate și a istoriei bogate.

Clădirea Concorde a fost construită în 1878, pe Strada Franceză. Renovările acestei clădiri au început în 2012, iar în 2016, hotelul nostru elegant de tip boutique și-a deschis porțile pentru toți turiștii iubitori de distracție care vizitează România. În timp ce acest hotel central din București se află în o zonă zgomotoasă, cu baruri și cluburi, odată ce vei păși înăuntru, te vei putea bucura de liniște, confort și relaxare totală. Descoperă mai multe despre noi și vei vedea de ce suntem unul dintre cele mai bune hoteluri din București în Centrul Vechi!

 

DE LA O CONSTRUCȚIE VECHE LA UNUL DINTRE CELE MAI MODERNE HOTELURI DIN BUCUREȘTI

 

Centrul Vechi din București este o stare de spirit care reprezintă armonie între trecut și prezent, îmbinând parfumul istoric și noile tendințe, esteticul și funcționalul. Aici, într-o clădire monument istoric, te vei putea bucura de această stare de armonie, în noua și îmbunătățita clădire Concorde, transformată într-unul dintre cele mai bune hoteluri din București din Centrul Vechi.

Construită în 1878 în stil eclectic - un stil arhitectural la modă în această perioadă - și cu elemente neoclasice, această clădire este un reper arhitectural istoric în București. În interior, vei descoperi 38 de camere elegante și spațioase, care îți vor asigura o experiența pozitivă și memorabilă.

Cele 38 de camere elegante oferă confort ultramodern turiștilor: mobilier masiv din lemn, ferestre cu panorame spectaculoase, Wi-Fi gratuit (nu uitați că România se numără printre țările cu cea mai rapidă viteză de internet!) și toate facilitățile necesare petrece un sejur relaxant. În plus, oaspeții au la dispoziție și sala de fitness, împreună cu o cabină de masaj, o saună și un bar.

Fă un pas în afara clădirii istorice și vei găsi o atmosferă plină de viață, la aproape orice oră, străzi romantice pietruite și grupuri de turiști care au trebuit să meargă atât de mult pentru a admira tot ceea ce poți vedea chiar de la fereastra ta!

Nu uita că tot ce îți trebuie pentru o călătorie minunată este o companie bună și cazare excelentă. Verifică disponibilitatea camerelor noastre la acest hotel central din București și bucură-te de o experiență extraordinară - cu tot ce ai nevoie la distanță scurtă de mers pe jos!

De la camere spațioase cu vedere plăcută și până la facilități moderne - inclusiv un mini bar, acest hotel din centrul Bucureștiului este o alegere excelentă atât pentru turiști, cât și pentru oamenii de afaceri. Pe lângă restaurante, baruri, cafenele și clădiri istorice, Concorde Old Bucharest Hotel este, de asemenea, aproape de centrele de afaceri și de mall-uri, ceea ce îl face să fie o cazare atractivă și pentru oamenii care vin în București în interes de serviciu.

 

Amine H ne-a spus:
”Un hotel grozav într-o locație perfectă.

Prietenul meu și cu mine am rămas la Concorde Old Bucharest pentru 3 nopți și am împărțit o cameră single cu 2 paturi. 

Hotelul este amplasat perfect și vă puteți bucura de restaurantele, barurile și alte obiective interesante ale orașului vechi, la o distanță de mers pe jos. Am lucrat de la hotel și experiența mea de lucru a fost fără probleme.

Camerele sunt curate, spațioase, cu un balcon foarte frumos, unde puteți să stați și să vă răcoriți sau să savurați o băutură. Am avut o ședere minunată, mulțumită Hotelului Concorde București!

 

Pentru turiștii milenari, Hotelul Concorde Old Bucharest este ideal, fiind situat acolo unde viața de noapte din București se întâlnește cu surprize gastronomice și nenumărate atracții turistice. Turiștii nu trebuie să se întrebe prea mult care sunt cele mai bune locuri de vizitat în București - pot rezerva la hotel unul dintre tururile din București special create pentru toată lumea cu dor de ducă în suflet, sau pot explora zona înconjurătoare luând un autobuz sau utilizând liniile de metrou pentru a ajunge în alte colțuri importante ale orașului. Bucureștiul este plin de surprize frumoase care așteaptă să fie descoperite!

 

Andradatimisoara s-a bucurat și ea de locația excelentă:

"Foarte bine pentru o scurtă ședere în Centrul Vechi din București

+ Locul de amplasare este foarte bun pentru a vizita centrul vechi, cu pub-uri, restaurante și alte locuri cu mâncare în apropiere, viață de noapte și mall-uri la distanță de mers pe jos.

 

Te invităm să te cazezi la unul dintre cele mai noi și mai frumoase hoteluri din București, în Centrul Vechi, hotelul Concorde Old Bucharest, locul unde vechiul se întâlnește cu noul și creează o atmosferă strălucită pentru călătorul modern.

 

 

Abonați-vă la newsletter pentru a afla ultimele noutăți și oferte de la Hotel Concorde!
Abonează-te